Hvis mål er de?

Mange har mål, men kun få nå dem alle. Virksomheder som sportshold stræbe efter at lave mål (at vinde point) til at optjene belønninger. Er dine mål clichéd med produktive? Hvorfor er det så vanskeligt at opstille realistiske mål at 100% af den tid, du kan nå med lethed? Nogensinde tænkt over hvad de motiverende faktorer er der fik dig til at vælge disse mål? Mål kan ikke angives alene – de har brug for refleksion og bekræftelse af oprindelse langs den omkringliggende dynamics til at sikre en passende metode for at sætte realistiske mål. Hvis du vælger at sætte mål kun baseret på er hvad du mener rigtigt, at ikke vil arbejde alene. Du nødt til at accepterer, at de mål, som organisationen også dine mål, men ikke begrænset til deres plan – gøre dit eget! Se ud over, drømmer om hvad du ønsker for dine kære, for dig selv og starte der. At tage ansvaret for din egen skæbne vil holde dig produktiv. Du vil kunne se ud over politik af organisationer, der kan mindske dine bestræbelser på at nå og overgå mål, når de ikke din egen.
Når pressen spurgte Larry Bird hvor mange praksis skud tager han på en dag, han reagerede med “1.000 skud.” Journalisten spurgte, “Hvordan er det muligt?” Fugl simply erklærede at nogle skud er fysisk, men de fleste er visuelt taget (positiv visualisering). Visualisere succes skud når på et stop tegn (at se dine vellykket mål spillede) er et effektivt middel til motivation mod opnåelse af dine mål.
Det er til dig at bestemme, hvad du ønsker at opnå i livet, men lære af hvad du har udrettet, hvilke faktorer viste sig for at støtte dig på din rejse til at opnå mål, som er i overensstemmelse med hvad du ønsker. Men foretage visse du visualisere alle dine mål for den dag, måned, år og liv og tilknytte dem individuelt, så du kan se, hvordan at score din egen skud. Når du ejer dit mål, vil de naturligt motivere med empowerment at nå dem.

3 Comments

Add yours

  1. hi!,I like your writing so much! proportion we communicate extra approximately your article on AOL? I need a specialist in this house to unravel my problem. May be that is you! Looking forward to peer you.

  2. I have not checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.